ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΣΥΝ Ο.Ε

https://esynkritis.blogspot.gr/ ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Είμαστε η ΕΣΥΝ. Σκοπός της δημιουργίας μας είναι η αλλαγή της επαγγελματικής συμπεριφοράς και η εκλεπτυσμένη εικόνα της ως τώρα εμφάνισης των φρακοφόρων στις τελετές. Η σύσταση της εταιρείας μας αποτελείται από άτομα με πολυετή εξειδίκευση στο χώρο καθώς και τα νέα μέλη μας εκπαιδεύονται αναλόγως από έμπειρα στελέχη για την άμεση επίτευξη των καθηκόντων τους. Ανήκουμε σε έναν αρκετά διαφοροποιημένο και ευαίσθητο κλάδο και φροντίζουμε, με την υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών μας καθώς και την πολυετή πείρα μας στον αντικείμενο να καλύπτουμε τις εκάστοτε ανάγκες που προκύπτουν.
Στόχος μας η αλλαγή της επαγγελματικής εικόνας που επικρατούσε ως τώρα στο κλάδο μας.Η σύσταση της εταιρείας μας από το καθ’ όλα νόμιμο προσωπικό που διαθέτουμε έχει όραμα αναβάθμισης του όρου φρακοφορίας καθώς φροντίζουμε και επιμελούμαστε οι ίδιοι προσωπικά για την εμφάνιση το σεβασμό και το ήθος που επιβάλλεται να διαθέτει κάποιος που τελεί τις υπηρεσίες αυτές.
Κλείνοντας λοιπόν να πούμε ότι είμαστε κοντά σας για οποιαδήποτε νόμιμη συνεργασία που αφορά το αντικείμενο που δραστηριοποιούμαστε για να εξυπηρετείστε σε προσιτές τιμές με τον απαιτούμενο σεβασμό και την ευθύνη που επιβάλλεται να έχει ο κλάδος μας έτσι ώστε η εικόνα που σχηματίζεται για τις τελετές να είναι η πρέπουσα και η πλέον επιβληθείσα.
Είμαστε κοντά σας 24 ώρες το 24άωρο

Μετά τιμής,
Μακατουνάκης Χαράλαμπος - Τοράκης Σπυρίδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου